Site-ul nostru folosește module cookie pentru a îmbunătăți și personaliza experiența dumneavoastră și de asemenea pentru a afișa reclame (dacă este cazul). Site-ul nostru poate include și module cookie ale altor părți, cum ar fi  Google Adsense, Google Analytics sau Youtube. Prin continuarea folosirii site-ului nostru sunteți de acord cu politica noastră pe care o puteți consulta în secțiunea dedicată.

Blog Post

Covor de vinil, soluție ideală pentru centrele de vaccinare COVID-19

Covor de vinil, soluție ideală pentru centrele de vaccinare COVID-19
Plasarea unui covor de vinil peste suprafața deja existentă este una dintre cele mai viabile soluții pentru centrele temporare de vaccinare împotriva virusului COVID-19. Prima fază a campaniei de vaccinare împotriva virusului COVID-19 a început deja pe teritoriul României și include persoanele din linia întâi, domeniul medical și social. Vor urma celelalte două etape, care vor cuprinde mai întâi persoanele cu risc ridicat de îmbolnăvire și cele care lucrează în domenii-cheie, iar apoi populația generală În perioada următoare o serie de spații publice (săli de sport, săli de evenimente, spații comerciale etc.) se vor transforma în centre temporare de vaccinare, pentru a facilita un acces facil al tuturor persoanelor la vaccinare, pentru a eficientiza procesul de vaccinare și pentru a evita supraaglomerarea sau sacrificarea dozelor de vaccin. În cele mai multe cazuri va fi necesară protejarea suprafeței deja existente în aceste spații care vor deveni centre de vaccinare având în vedere un trafic intens de persoane precum și necesitatea creării unui spațiu ușor de igienizat. Una dintre soluțiile cele mai folosite în domeniu este covorul de vinil, un material care este anti-bacterian prin definiție, se curăța ușor și nu absoarbe lichide. Soluția propusă de compania noastră, spre deosebire de alte soluții asemănătoare, se remarcă prin aspecte importante de igienă, siguranță și manevrabilitate:
 • Se curăță ușor cu detergenți neutri
 • Rezistă la procese repetate de curățire și decontaminare
 • Nu absoarbe lichide (rămâne inodor)
 • Are stabilitate dimensională (nu se strânge, nu se încrețește)
 • Nu alunecă
 • Nu se amprentează (tocuri, mobilier etc.)
 • Protecție la foc Clasa B
 • Se livrează în role
 • Ușor de montat și demontat (rolele se fixează între ele cu bandă adezivă)
 • Greutate specifică mică (2kg/mp)
 • Durată de viață: 15 ani
 • Produsul se poate livra cu accesorii pentru montare și depozitare
Compania noastră oferă gama completă pentru instalarea covoarelor de vinil, care include produsul livrat în role, banda adezivă pentru fixarea rolelor între ele precum și o serie de accesorii pentru montare și depozitare. Această soluție de protejare cu covor de vinil a suprafețelor din săli de sport, săli de evenimente, centre comerciale și alte spații publice poate oferi un caracter multifuncțional zonelor respective și poate fi refolosită ulterior pentru diverse evenimente, având o rezistență îndelungată în timp, fără deteriorări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts

ro_RORO