Site-ul nostru folosește module cookie pentru a îmbunătăți și personaliza experiența dumneavoastră și de asemenea pentru a afișa reclame (dacă este cazul). Site-ul nostru poate include și module cookie ale altor părți, cum ar fi  Google Adsense, Google Analytics sau Youtube. Prin continuarea folosirii site-ului nostru sunteți de acord cu politica noastră pe care o puteți consulta în secțiunea dedicată.

Blog Post

How a historical sport facility came back to life

Cum a fost readusă la viață o bază sportivă istorică

Arenele Traian, o bază sportivă istorică din Râmnicu Vâlcea, construită în 1982, a trecut în ultimul an printr-un proces de reabilitare și modernizare. Cea mai nouă investiție o reprezintă montarea unor panouri de baschet.

Zona care a găzduit o mulțime de evenimente culturale și sportive înainte de 1989, printre care spectacole ale Cenaclului Flacăra sau competiții de handbal, baschet sau volei, nu mai fusese renovată din 1990.

Transformările prin care a trecut în ultimul an acest adevărat simbol al orașului au inclus reabilitarea terenului de handbal și a tribunelor, reabilitarea scenei, construcția a noi spații destinate sportivilor (vestiare, sală de fitness) precum și modernizarea spațiilor publice din zonă, care includ o parcare și un loc de joacă pentru copii.

Panourile de baschet recent montate au fost livrate și instalate de către Sport Arena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

en_USEN