Site-ul nostru folosește module cookie pentru a îmbunătăți și personaliza experiența dumneavoastră și de asemenea pentru a afișa reclame (dacă este cazul). Site-ul nostru poate include și module cookie ale altor părți, cum ar fi  Google Adsense, Google Analytics sau Youtube. Prin continuarea folosirii site-ului nostru sunteți de acord cu politica noastră pe care o puteți consulta în secțiunea dedicată.

Bucharest: Wood flooring system for BNR Arena

Unul dintre primele proiecte marca Sport Arena a fost furnizarea si instalarea de parchet sportiv pentru sala BNR din București.

Arena Băncii Naționale Române poate fi folosită pentru mai multe sporturi, precum baschet, tenis sau volei.

Tipul de parchet sportiv pentru sala BNR are excelente proprietăți elastice, care protejează sportivul împotriva accidentărilor cauzate de suprasolicitarea ligamentelor. De asemenea, pardoseala de lemn este extrem de rezistentă și permite mai multe refinisări, având o durată de viață de peste 40 de ani.

În cadrul aceluiași proiect, Sport Arena a livrat și instalat tribune, scaune pentru tribuna VIP precum și sisteme de baschet mobile, certificate de către Federația Internațională de Baschet.

en_USEN