Site-ul nostru folosește module cookie pentru a îmbunătăți și personaliza experiența dumneavoastră și de asemenea pentru a afișa reclame (dacă este cazul). Site-ul nostru poate include și module cookie ale altor părți, cum ar fi  Google Adsense, Google Analytics sau Youtube. Prin continuarea folosirii site-ului nostru sunteți de acord cu politica noastră pe care o puteți consulta în secțiunea dedicată.

Pitești: Sistem de parchet modular în noua arenă multifuncțională

Un sistem de parchet modular a fost furnizat și instalat de către Sport Arena în noua arenă multifuncțională construită în municipiul Pitești.

Acest sistem de parchet modular de ultimă generație este foarte rezistent și stabil în timp. Acest lucru este datorat sistemelor de prindere ale panourilor din care este alcătuit. Rezistența nu este influențată de numărul de operațiuni de montare și demontare executate.

Structura internă a panourilor permite o aerisire foarte bună și astfel rezistența la umiditate este foarte mare. Se păstrează astfel condițiile de joc la cel mai înalt nivel pentru competițiile sportive. Rezistența la foc este de asemenea certificată potrivit standardelor internaționale.

Cluj-Napoca: Sistem de parchet modular la BT Arena

Alte proiecte

Acest sistem este certificat de către Federația Internațională de Baschet și de către Federația Internațională de Handbal. El asigură o excelentă absorbție în cazul săriturilor, protejând sănătatea sportivilor. De asemenea asigură o excelentă săritură a mingii.

Această suprafață de joc este ideală pentru arene multifuncționale care găzduiesc evenimente de diverse tipuri. Durata de instalare / dezinstalare a suprafeței de joc este de aproximativ 90 de minute în cazul terenului de baschet și de aproximativ trei ore în cazul celui de handbal. Se ia în considerare o echipă de 6 oameni care au fost în prealabil instruiți pentru aceste operațiuni.

Pitești Arena a fost inaugurată la finalul anului 2022 cu ocazia Campionatelor Mondiale de Karate Ashihara: Primul meci oficial de baschet jucat în noua arenă a fost cel al naționalei României de la finalul lunii februarie 2023 – Detalii aici.

en_USEN