Site-ul nostru folosește module cookie pentru a îmbunătăți și personaliza experiența dumneavoastră și de asemenea pentru a afișa reclame (dacă este cazul). Site-ul nostru poate include și module cookie ale altor părți, cum ar fi  Google Adsense, Google Analytics sau Youtube. Prin continuarea folosirii site-ului nostru sunteți de acord cu politica noastră pe care o puteți consulta în secțiunea dedicată.

Produse și soluții

SPORT ARENA ofera gama completa de produse si servicii necesare pentru amenajarea terenurilor si salilor de sport, bazelor sportive si stadioanelor. De la terenuri de sport pentru agrement pana la arene sportive care gazduiesc evenimente internationale, Sport Arena acorda o atentie deosebita necesitatilor colentilor, oferind solutii complete pentru practicarea sportului in conditii de siguranta si performanta.

Pardoseli pentru sportDotări pentru sport

Unul dintre cele mai importante aspecte in amenajarea unui teren de sport (indoor sau outdoor), il constituie alegrea suprafetei de joc. Sport Arena furnizeaza o gama variata de solutii de pardoseli pentru terenuri si sali de sport, portofoliul nostru incluzand variante economice si de inalta performanta, suprafete indoor si outdoor, suprafete pentru fotbal, baschet, volei, handbal, tenis, piste de atletism, etc.

Gazon sintetic pentru fotbal

Cu înălțimea firului de 40 sau 50 de mm este ideal pentru practicarea jocului de fotbal

Detalii

Gazon sintetic multifuncțional

Cu înălțimea firului de 20 de mm este recomandat pentru terenuri de sport multifuncționale

Detalii

Pardoseală modulară pentru exterior

Este cea mai durabilă soluție pentru dotarea terenurilor de sport în aer liber și asigură practicarea sporturilor în condiții de siguranță

Detalii

Pardoseală modulară pentru interior

Suprafețele de joc din pardoseală modulară compactă sunt o soluție excelentă pentru sălile de sport cu trafic intens din școli și licee

Detalii

Sisteme de parchet din lemn masiv modulare

Sunt cele mai moderne și mai fiabile soluții pentru marile arene multifuncționale, permițând montaj și demontaj într-un timp scurt, în funcție de tipul de eveniment găzduit.

Detalii

Sisteme de parchet din lemn masiv fixe

Sunt cea mai buna solutie pentru salile de sport, atat cele destinate copiilor si juniorilor cat si cele in care evolueaza sportivii profesionisti.

Detalii

Suprafețe de joc din cauciuc tip tartan

Suprafetele din granule de cauciuc (tartanul) reprezinta o alegere excelenta in cazul terenurilor de sport multifunctionale si al pistelor de atletism

Detalii

Practicarea activitatilor sportive impune utilizarea dotarilor specifice. Sport Arena furnizeaza dotari de cea mai inalta calitate care permit amenajarea terenurilor si salilor de sport la cele mai inalte standarde si raspunzand celor mai variate nevoi din domeniu.

Scaune pentru arene sportive

Gama de produse furnizate de Sport Arena include scaune pentru arene sportive in toate variantele necesare: fixe, rabatabile, VIP, media, etc.

Detalii

Tribune pentru spectatori

Tribunele pentru spectatori furnizate de catre Sport Arena acopera toate necesitatile din domeniul sportului: tribune fixe, tribune modulare, tribune telescopice.

Detalii

Sisteme pentru baschet

Sport Arena raspunde tuturor solicitarilor pietei prin furnizarea gamei complete de sisteme de baschet, inclusiv pentru competiții profesioniste, la toate nivelurile și cu certificările FIBA.

Detalii

Sisteme pentru volei

De la sisteme de volei pentru agrement pana la sisteme certificate FIVB pentru competitii oficiale: stalpi si filee, scaune si platforme pentru arbitraj.

Detalii

Porți de handbal / fotbal

Sport Arena furnizeaza porti de handbal pentru orice nivel competitional, inclusiv porti ceritificate IHF și de asemenea porți pentru mini-fotbal și fotbal

Detalii

Tabele si dispozitive electronice

Sport Arena furnizeaza intrega gama de solutii de afisaj sportiv incluzand tabele electronice, ceasuri pentru indicarea timpului de atac, cuburi video și alte dispozitive electronice.

Detalii

Sisteme automate pentru antrenament

Sport Arena furnizeaza o gama variata de solutii automate de antrenament desitante in special jocurilor de baschet, volei, tenis si fotbal.

Read More
ro_RORO