Site-ul nostru folosește module cookie pentru a îmbunătăți și personaliza experiența dumneavoastră și de asemenea pentru a afișa reclame (dacă este cazul). Site-ul nostru poate include și module cookie ale altor părți, cum ar fi  Google Adsense, Google Analytics sau Youtube. Prin continuarea folosirii site-ului nostru sunteți de acord cu politica noastră pe care o puteți consulta în secțiunea dedicată.

Blog Post

Antrenamente automatizate cu Dr. Dish Basketball

Antrenamente automatizate cu Dr. Dish Basketball

Una dintre cele mai performante dar și cele mai populare mașini de antrenament din lume, Dr. Dish, a început să devină o prezență obișnuită și în sălile de baschet din România.

Campioanele ultimelor sezoane, U BT Cluj-Napoca și CSM Oradea folosesc deja Dr. Dish, clubul orădean achiziționând recent două asemenea mașini de antrenament.

CS Phoenix Galați și Știința București sunt alte două cluburi care își pregătesc jucătorii cu ajutorul tehnologiei, în timp ce Federația Română de Baschet a dotat Arena de Baschet din București cu o asemenea mașină.

Dr. Dish a devenit echipament oficial aprobat de către FIBA în luna octombrie a acestui an cele două entități urmând să dezvolte în perioada următoare programe de antrenament care vor fi accesibile tuturor antrenorilor sau jucătorilor prin intermediul platformelor digitale oferite de către Dr. Dish Basketball.

Gândită inițial ca o mașină de recuperat și pasat, Dr. Dish a devenit un partener complex de antrenament, funcțiile multiple dezvoltate în ultimii ani precum și dezvoltarea unei aplicații digitale permițând acum crearea unor programe complete de antrenament. De altfel, ultimul model poartă denumirea CT (Complete Training).

Jucătorii pot beneficia de o mulțime de exerciții de aruncare, de pasare sau chiar de apărare cu ajutorul Dr. Dish. Activitatea lor este monitorizată digital, rezultatele putând fi urmărite de antrenori în timp real, dar și ulterior. Aceștia au posibilitatea cu ajutorul aplicației oferite de către Dr. Dish să ajusteze programul de pregătire al fiecărui jucător în funcție de performanțele individuale ale acestuia, să creeze competiții între jucători. Aceștia din urmă au la rândul lor posibilitatea de a-și compara rezultatele între ei.

În plus, baza de date Dr. Dish le permite atât jucătorilor cât și antrenorilor să acceseze o multitudine de programe de antrenament realizate de către antrenori renumiți din întreaga lume.

Dr. Dish, o divizie a Airborne Athletics Inc., furnizează echipamente de antrenament la nivelul ligii profesioniste din SUA, NBA, precum și pentru NBA Global Academy, pentru echipe din campionatul universitar american și de asemenea pentru multe echipe de top din baschetul internațional.

Mașinile de antrenament Dr. Dish sunt distribuite în România de către Sport Arena, una dintre cele mai active companii în domeniul infrastructurii sportive, cu peste 500 de proiecte la activ și totodată creatoarea fenomenului Sport Arena Streetball.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts

ro_RORO