Site-ul nostru folosește module cookie pentru a îmbunătăți și personaliza experiența dumneavoastră și de asemenea pentru a afișa reclame (dacă este cazul). Site-ul nostru poate include și module cookie ale altor părți, cum ar fi  Google Adsense, Google Analytics sau Youtube. Prin continuarea folosirii site-ului nostru sunteți de acord cu politica noastră pe care o puteți consulta în secțiunea dedicată.

Despre noi

Sport Arena SRL furnizeaza solutii complete pentru terenuri si sali de sport, baze sportive si stadioane, fiind unul din liderii nationali in domeniu. Cu o experienta de 17 ani in domeniu, Sport Arena s-a remarcat prin calitatea exceptionala a produselor furnizate, a lucrarilor executate si a serviciilor prestate.

Avand ca parteneri producatori de top ai produselor destinate infrastructurii sportive si beneficiind de experienta vasta a echipelor de instalare, Sport Arena a realizat in proiecte de anvergura in domeniul sportului care au implicat produse de ultima generatie certificate de federatiile sportive internationale si instalate in arene sportive care au gazduit competitii de cel mai inalt nivel.

Sport Arena a contribuit cu succes la executia a peste 600 proiecte de infrastructura sportiva (terenuri si sali de sport, baze sportive si stadioane) pe intreg teritoriul Romaniei.

Echipa Sport Arena care a contribuit la atingerea obiectivelor proiectelor in care a fost implicata este alcatuita din specialisti care asigura suportul necesar clientilor inca din faza de prospectare a pietei articolelor sportive. De asemenea, echipa noastră dispune de toate cunostintele si dotarile tehnice necesare in toate etapele amenajarii unei baze sportive la cel mai inalt nivel calitativ: consultanta, proiectare, suport logistic, livrare si instalare, servicii de garantie si asistenta post-garantie.

Ca obiectiv de viitor, ne propunem ca, impreuna cu partenerii pe care ii reprezentăm in Romania, sa contribuim in continuare la dezvoltarea infrastructurii sportive din Romania prin furnizarea de produse performante pentru baze sportive, executarea lucrarilor la cele mai inalte standarde de calitate precum si prin organizarea de evenimente sportive deschise tuturor iubitorilor de sport.

ro_RORO