Site-ul nostru folosește module cookie pentru a îmbunătăți și personaliza experiența dumneavoastră și de asemenea pentru a afișa reclame (dacă este cazul). Site-ul nostru poate include și module cookie ale altor părți, cum ar fi  Google Adsense, Google Analytics sau Youtube. Prin continuarea folosirii site-ului nostru sunteți de acord cu politica noastră pe care o puteți consulta în secțiunea dedicată.

Blog Post

Salca Sports Park from Oradea: 3 years since the opening

Parcul Sportiv Salca din Oradea, la trei ani de la ianugurare

Parcul Sportiv Salca din Oradea, o bază sportivă multifuncțională inaugurată în vara anului 2018, se află în continuare într-o stare excelentă, găzduind unele dintre cele mai moderne terenuri de sport în aer liber din România.

Trei terenuri de tenis, două de baschet și unul de fotbal, oferă orădenilor cele mai înalte standarde pentru practicarea sporturilor favorite.

Cele două terenuri de baschet de dimensiuni oficiale sunt dotate cu suprafață sintetică modulară certificată de către Federația Internațională de Baschet, precum și cu sisteme de baschet la cele mai înalte standarde (panou de sticlă securizată, inel cu arc, protecții de burete atât pe stâlp cât și pe muchia inferioară a panoului).

Terenul de fotbal este dotat cu gazonul sintetic cu înălțimea firului de 50 de mm în timp ce terenurile de tenis sunt dotate cu suprafață sintetică modulară.

Sport Arena a contribuit la realizarea acestui proiect cu suprafețele de joc și dotările sportive pentru baschet, fotbal și tenis, furnizând materiale de cea mai înaltă calitate, care și-au dovedit fiabilitatea și rezistența în timp, certificând astfel calitatea lucrărilor efectuate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

en_USEN