Site-ul nostru folosește module cookie pentru a îmbunătăți și personaliza experiența dumneavoastră și de asemenea pentru a afișa reclame (dacă este cazul). Site-ul nostru poate include și module cookie ale altor părți, cum ar fi  Google Adsense, Google Analytics sau Youtube. Prin continuarea folosirii site-ului nostru sunteți de acord cu politica noastră pe care o puteți consulta în secțiunea dedicată.

Cluj-Napoca: Sistem de parchet modular la BT Arena

Un sistem de parchet modular a fost furnizat si instalat de catre Sport Arena in cea mai mare arena indoor din Romania, BT Arena din Cluj-Napoca.

Acest sistem de parchet modular are certificare FIBA (Federatia Internationala de Baschet) pentru competitii de cel mai inalt nivel precum Campionate Mondiale sau Jocuri Olimpice.

Este de asemenea folosit de mai multe echipe din NBA, liga profesionista nord-americana de baschet.

Principalul avantaj al acestui sistem este posibilitatea de demontare in cazul folosirii arenei pentru alte evenimente. Modulele sunt interconectate printr-un mecanism foarte stabil, care nu se deterioreaza in timp si permite alcatuirea unei suprafete perfecte de joc.

Pe langa furnizarea parchetului modular din lemn masiv, Sport Arena a furnizat si instalat si sistemele de baschet, care sunt de asemenea certificate FIBA pentru cel mai inalt nivel de competitii internationale.

BT Arena este in momentul de fata cea mai moderna si cea mai mare arena indoor din Romania si a gazduit deja o serie de competitii majore din diverse sporturi, precum baschet, handbal, tenis sau gimnastica.

en_USEN