Site-ul nostru folosește module cookie pentru a îmbunătăți și personaliza experiența dumneavoastră și de asemenea pentru a afișa reclame (dacă este cazul). Site-ul nostru poate include și module cookie ale altor părți, cum ar fi  Google Adsense, Google Analytics sau Youtube. Prin continuarea folosirii site-ului nostru sunteți de acord cu politica noastră pe care o puteți consulta în secțiunea dedicată.

Oradea: Modular synthetic floor in Salca Park

Terenurile de baschet din Parcul Sportiv Salca din Oradea au fost amenajate de catre Sport Arena cu suprafata modulara sintetica.

Proiectul cu suprafata modulara sintetica le ofera pasionatilor de baschet, atat la nivel profesionist cat si de agrement, posibilitatea de a se antrena si juca la cele mai inalte standarde pentru un teren in aer liber.

Aceasta pardoseala modulara este agreata de catre FIBA (Federatia Internationala de Baschet), ofera protectie pe termen indelungat sportivilor atenuand presiunea asupra incheieturilor prin elasticitatea sa.

De asemenea, terenurile de baschet care sunt dotate cu aceasta pardoseala modulara au o rezistenta indelungata. Un exemplu concret: primele proiecte Sport Arena realizate in Romania cu acest gen de suprafata intre anii 2004 si 2008 fiind inca in perfecta stare de functionare.

Pentru amenajarea terenurilor de baschet din Parcul Salca din Oradea s-au folosit si panouri de baschet

 

en_USEN