Site-ul nostru folosește module cookie pentru a îmbunătăți și personaliza experiența dumneavoastră și de asemenea pentru a afișa reclame (dacă este cazul). Site-ul nostru poate include și module cookie ale altor părți, cum ar fi  Google Adsense, Google Analytics sau Youtube. Prin continuarea folosirii site-ului nostru sunteți de acord cu politica noastră pe care o puteți consulta în secțiunea dedicată.

Products and solutions

Sport Arena ofera gama completa de produse si servicii necesare pentru amenajarea terenurilor si salilor de sport, a bazelor sportive si a stadioanelor. De la terenuri de sport pentru agrement pana la arene multifunctionale care gazduiesc evenimente de anvergura, Sport Arena acorda o atentie deosebita necesitatilor pe care le au clientii, oferind solutii de cea mai inalta calitate pentru practicarea sportului in conditii de siguranta si performanta.

Terenuri de sport în aer liber

Cu înălțimea firului de 40 sau 50 de mm este ideal pentru practicarea jocului de fotbal la standarde FIFA
Gazon sintetic pentru fotbal
Cu înălțimea firului de 20 de mm este recomandat pentru terenuri de sport multifuncționale.
Multipurpose artificial grass
Este cea mai durabilă si mai sigura soluție pentru dotarea terenurilor de sport în aer liber. Agreat FIBA.
Pardoseală modulară pentru exterior
Suprafetele din poliuretan (cauciuc tip tartan) sunt ideale pentru piste de atletism si terenuri de sport multifunctionale.
Rubber flooring tartan like

Gyms

Cea mai fiabila soluție pentru arene multifuncționale, permițând montaj și demontaj într-un timp scurt
Sisteme modulare de parchet din lemn masiv
Sunt cea mai buna solutie pentru salile de sport, atat pentru antrenamente cat si pentru competitii, la toate categoriile de varsta.
Sisteme fixe de parchet din lemn masiv
Pardoseala modulară compactă este o soluție excelentă pentru sălile de sport cu trafic intens din școli și licee.
Pardoseală modulară pentru interior

Sport equipment

Practicarea activitatilor sportive impune utilizarea dotarilor specifice. Sport Arena furnizeaza dotari de cea mai inalta calitate care permit amenajarea terenurilor si salilor de sport la cele mai inalte standarde si raspunzand celor mai variate nevoi din domeniu.

Gama de produse furnizate de Sport Arena include scaune pentru arene sportive in toate variantele necesare: fixe, rabatabile, VIP, media, etc.
scaune pentru arene sportive
Tribunele pentru spectatori furnizate de catre Sport Arena acopera toate necesitatile din domeniul sportului: tribune fixe, tribune modulare, tribune telescopice.
Tribune pentru spectatori
Sport Arena raspunde tuturor solicitarilor pietei prin furnizarea gamei complete de sisteme de baschet, inclusiv pentru competiții profesioniste, la toate nivelurile și cu certificările FIBA.
Panouri de baschet
De la sisteme de volei pentru agrement pana la sisteme certificate FIVB pentru competitii oficiale: stalpi si filee, scaune si platforme pentru arbitraj.
Sisteme pentru volei
Sport Arena furnizeaza porti de handbal pentru orice nivel competitional, inclusiv porti ceritificate IHF și de asemenea porți pentru mini-fotbal și fotbal
Porți de handbal și fotbal
Sport Arena furnizeaza intrega gama de solutii de afisaj sportiv incluzand tabele electronice, ceasuri pentru indicarea timpului de atac, cuburi video și alte dispozitive electronice.
Tabele și dispozitive electronice
Sport Arena offers a wide range of automatic training systems used for sports like basketball, volleyball, football and tennis
Automatic training systems
en_USEN