Site-ul nostru folosește module cookie pentru a îmbunătăți și personaliza experiența dumneavoastră și de asemenea pentru a afișa reclame (dacă este cazul). Site-ul nostru poate include și module cookie ale altor părți, cum ar fi  Google Adsense, Google Analytics sau Youtube. Prin continuarea folosirii site-ului nostru sunteți de acord cu politica noastră pe care o puteți consulta în secțiunea dedicată.

București: Pardoseală sintetică modulară pentru exterior

Un sistem de pardoseală sintetică modulară pentru exterior a fost furnizat și instalat de către Sport Arena la Colegiul Național Tudor Vladimirescu din București.

Proiectul cu pardoseală sintetică modulară le ofera elevilor dar și persoanelor care beneficiază de terenurile de sport în afara orelor de curs, posibilitatea de a se antrena si juca la cele mai inalte standarde pentru un teren in aer liber.

Aceasta pardoseală sintetică modulară este agreata de către FIBA (Federatia Internationala de Baschet) și oferă protecție pe termen îndelungat sportivilor atenuand presiunea asupra incheieturilor prin elasticitatea sa.

De asemenea, terenurile de sport care sunt dotate cu aceasta pardoseala modulara au o rezistenta indelungata. Un exemplu concret: primele proiecte Sport Arena realizate in Romania cu acest gen de suprafata intre anii 2004 si 2008 suntd inca in perfecta stare de functionare.

Terenul de sport a fost dotat de către Sport Arena și cu sisteme de baschet fixe, reglabile pe înălțime.

Vezi toate produsele și soluțiile tehnice oferite de către Sport Arena

ro_RORO