Site-ul nostru folosește module cookie pentru a îmbunătăți și personaliza experiența dumneavoastră și de asemenea pentru a afișa reclame (dacă este cazul). Site-ul nostru poate include și module cookie ale altor părți, cum ar fi  Google Adsense, Google Analytics sau Youtube. Prin continuarea folosirii site-ului nostru sunteți de acord cu politica noastră pe care o puteți consulta în secțiunea dedicată.

București: Sistem de parchet fix la Sala Rapid

Sala Polivalentă a Clubului Sportiv Rapid București a fost dotată cu un sistem de parchet fix furnizat și instalat de către Sport Arena.

Astfel echipele de baschet, handbal și volei ale clubului feroviar beneficiază de cele mai bune condiții de joc. Acest sistem de parchet fix este certificat de federațiile internaționale de profil, oferă un confort sporit sportivilor și asigură o săritură optimă a mingii.

Suprafața de joc poate fi folosită și pentru alte sporturi, cum ar fi badminton sau tenis.

Sala Polivalentă Rapid se alătură astfel altor proiecte de succes cu sisteme de parchet furnizate și instalate de către Sport Arena, precum BT Arena din Cluj-Napoca, Oradea Arena sau Pitești Arena.

ro_RORO